Kadriu: Rrugët janë prioritet kombëtar

Prandaj fokusi ynë ka qenë në ndërtimin e tyre, të korridoreve që lidhin vendin tonë me botën. Nuk mund as të mendohet zhvillimi ekonomik për një shtet nëse nuk ka rrugë me standarde evropiane.

Autostradat ishin dhe mbesin faktori kryesor që ndikojnë në zhvillimin e gjithëmbarshëm të një vendi.

Gjitha projektet infrastrukturore që kanë përfunduar, ato që janë në proces, dhe ato që planifikojmë t`i realizojmë, kanë rolin kryesor në zhvillimin ekonomik të Kosovës, në tërheqjen e investitorëve të huaj, rrjedhimisht krijimin e vendeve të reja të punës.
Kosova po bëhet!
Rexha 43

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS