Kadriu: Kopërnica gjithmonë ka ditë të rreshtohet përkrah vlerave kombëtare

Kamenicë – Kopërnica gjithmonë ka ditë të rreshtohet përkrah vlerave kombëtare, njerëzore dhe profesionale. Andaj, rreshtimi i tanishëm kah koncepti 100% shtet, dhe kryeministri Haradinaj, 6 tetorin e shndërrojnë në festë për koalicionin AAK-PSD dhe në shpresë për Kosovën.

Bashkë me kryetarin e Kamenicës, Qëndron Kastrati, dhe nënkryetarin, Faton Jakupi, njëherit kandidat për deputet, takuam banorët e Kopërnicës, fshat ky që dha shumë për lirinë e Kosovës dhe çështjen kombëtare në përgjithësi.

Kopërnica gjithmonë ka ditë të rreshtohet përkrah vlerave kombëtare, njerëzore dhe profesionale. Andaj, rreshtimi i tanishëm kah koncepti 100% shtet, dhe kryeministri Haradinaj, 6 tetorin e shndërrojnë në festë për koalicionin AAK-PSD dhe në shpresë për Kosovën.

Me lider përnime bëhet shteti!
Rexha 43

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS