Janë më shumë se 12 arsye që Kamenica duhet ta votojë Fatmir Matoshin për Deputet në Kuvendin e Kosovës

Për 12 projektet kapitale qe i ka pru ne Kamenicë dhe për projektin më strategjik qe po e bënë “Hidrosistemi-Kikë Kremenatë”, por edhe për shumë projekte tjera që do të vijnë në të ardhmen.

Kamenica ka nevojë për njerëz që e dojnë Kamenicën dhe kanë vullnet me punu për Kamenicën, ti ja kthejmë Kamenicës dinjitetit.
12 projektet me vlerë 5,580,000€:
1. – Pastrimi dhe Rregullimit i shtratit të Lumit “Kriva Reka” 850.000 €
2. – Pastrimi dhe Rregullimit i shtratit të Lumit nga Hogoshi deri në Domoroc 700.000€
3. – Pastrimi dhe Rregullimit i shtratit të Lumit Desivojcë – Muqiverc 700.000€
4. – Pastrimi dhe Rregullimit i shtratit të Lumit Karaqevë – Katushnicë 150.000€
5. – Rregullimi i shtratit të Përroit të Rubocit nga Ura deri te Kriva Reka 100.000€
6. – Pastrimi dhe Rregullimit i shtratit të Lumit Marec – Krilevë 500.000€
7. – Hartimi i Projektit të digave – Hidrosistemi – Kikë Kremenatë 800.000€
8. – Krijimi i hapësirave gjelbruese dhe rekreative për fëmijët 350.000€
9. – Granti i performancës ” Ta pastrojmë Kosovën” 150.000€
10. – Vendosja e dy stacioneve Hidrometorologjike (Kamenicë e Tugjec) dhe tre ujëmatësve në Kremenatë, Hogosh dhe Shipashnicë 100.000€
11.-Pastrimi i profileve kriterike( kapacitete shtesë për ujë të pijes) 10.000
12.-Administrimi i Banesave në Bashkepronësi 50.000
11.- Kolektoret në Koretin 900.000
12.- Rregullimi i Ambientit dhe rekreacionit në Kamenicë (te shkolla e mesme)220.000

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS