Ja pse Rrustem Berisha e meriton votën

5 arsye të forta pse Rrustem Berisha e meriton votën tuaj:

1. Është njeri familjar (bashkëshort dhe babë shembullor)
2. Profesionist (ushtarak karriere, politikan i matur, ministër i suksesshëm)
3. I ndershëm (i pakorruptueshëm dhe i pa kompromis kundër të keqes)
4. Trim (Komandanti i Betejës së Koshares)
5. Patriot (të gjitha bashkë, nga 1 deri në 4)

Shokët e Rrustës

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS