Izmi Zeka mban takim me të rinjtë e Gjilanit, entuziazmohet me pritjen

Rinia do të ketë rol parësor në qeverisjen e PDK-së. PDK dhe rinia gjithherë kanë ecur së bashku. Rinia është garancë e fitores së PDK-së.

Kandidati për deputet z. Izmi Zeka e ka falënderuar rininë për këtë organizim madhështor!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin
#PDK112
#KryeministërKadriVeseli1
#IzmiZeka47

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS