Haradinaj pritet nga të rinjtë gjakovarë: Ia dhanë mbështetjen vizionit për shtet 100%

I nominuari për kryeministër nga koalicioni AAK-PSD, Ramush Haradinaj, sot ka vizituar Gjakovën, ku ka bashkëbiseduar me të rinjtë e kësaj komune. Haradinaj ka thënë rinia e Gjakovës e ka përkrahur vizionin e tij, të shpalosur para tyre.

“Rinia e Gjakovës 100% në përkrahje të vizionit tonë për shtetin! Kujdesi për rininë është garancë për ndërtimin e një shoqërie të sigurt dhe me rritje ekonomike. Frymëzues bashkëbisedimi i sotëm me rininë e mrekullueshme të Gjakovës”, ka shkuar Haradinaj në Facebook, ku ka publikuar edhe një video nga bashkëbisedimi.

Haradinaj ka theksuar se rinia e Kosovës është forcë transformuese e shoqërisë.
“Rinia jonë është forcë transformuese e shoqërisë dhe përket në një botë që po ndryshon me shpejtësi. Epoka e ndërlidhjes digjitalizuese dhe teknologjisë së avancuar informative, kërkon edukim konform trendeve bashkëkohore dhe përshtatje të programeve studimore ekonomisë së vendit”, ka shkruar ai.

Ai ka treguar se në vizionin e koalicionit AAK-PSD është përfshirë edhe mësimi dual, fondi për punësim, si dhe masa të tjera që lehtësojnë jetë e tyre.
“Në vizionin tonë 100% Kosovë, e kemi përfshi mësimin dual, fondin për punësim, kompensimin e 50% të pagës për çdo punësim fillestar në prodhim dhe një varg masash reformuese që garantojnë punë dhe perspektivë për rininë, për ta ndërtuar jetën dhe karrierën në vend”, ka shkruar Haradinaj.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS