Gratë gjilanase fuqishëm në mbështetje të Haradinajt për kryeministër

Sallë e vogël për numër të madh grashë të cilat sot i dhanë mbështetje të fuqishme kandidatëve për deputetë nga koalicioni AAK-PSD, për konceptin shtet 100%, dhe për Haradinajn kryeministër.

AAK-PSD i ka dhënë rëndësi të madhe përfaqësimit të gruas në listën e saj, si një mundësi e barabartë në garë, duke u zotuar se qeveria e ardhshme e udhëhequr nga kryeministri Haradinaj, gruaja do të jetë kënaqshëm e përfaqësuar në pozita udhëheqëse shtetërore.

Pa asnjë dyshim, AAK-PSD – KOALICIONI 100% KOSOVË!, do të dali fituesi i 6 tetorit. Zyra për Informim e Shtabit Zgjedhor AAK-PSD.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS