Gjilani ka vuajtur për më se 20 vite përfaqësimin e dobët dhe jo adekuat në Kuvendin e Kosovës

Nisma Socialdemokrate Gjilan ofron kandidatët e saj pa njolla të zeza në të kaluarën, kandidatë të dëshmuar profesionalisht, dhe kandidatë që do punojnë me përkushtim dhe do jenë shtytje për çështjet që i preokupojnë Gjilanasit dhe Anamoravën.

Voto që Gjilani të ketë përfaqësim të dinjitetshëm.
Voto 122
Fatmir Limaj nr.1
Sevdail Robelli nr.35
Valdete Dushica Bajrami nr.12
Milaim Limoni nr.109

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS