Faton Bislimi merr përkrahje nga ligjëruesit shqiptar në akademinë ushtarake të SHBA-ve

Dr. Valmir Bucaj, nga Lladroci i Komunës së Malishevës, djalë dëshmori, është krenaria e vendit tonë! Valmiri është shqiptari i vetëm që sot ligjëron në West Point Academy – akademinë ushtarake të SHBA-ve. Përkrahja nga Valmiri është nder dhe përgjegjësi për mua!
#KrenarMeValmirin #134LDK #44FatonBislimi

https://www.facebook.com/BislimiFaton/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS