Erlehta Osmani promovon talentët e rinj

Artistët e rinj dhe me shumë talent i kanë promovuar punimet e tyre tek ne. Kosova ka të rinj premtues. Ka të rinj të cilët me punën e tyre do ta ndryshojnë Kosovën.

PDK është dhe do të mbetet parti e cila do t’i ketë të rinjtë prioritet!

Kandidatja Erlehta Osmani ishte prezentë gjatë kësaj ngjarje.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#ErlehtaOsmani72

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS