Dragashi dhe Zhuri i janë bashkuar vizionit tonë për të ardhmen e Kosovës

Vetëm një qeveri e udhëhequr nga ne, me mbështetjen e miqve tanë, do ta zhvillojë ekonominë dhe do të krijojë vende të reja të punës.

Po ashtu, interesat e përbashkëta me SHBA-në dhe partnerët tjerë na bashkojnë edhe në luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Për hapjen e perspektivës për rininë dhe të ardhmen e vendit vendoset më 6 tetor, duke votuar numrin 112. #PDK112

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS