Ditët e fitores po afrohen, bashkërisht do ta fuqizojmë PDK-në për ta fuqizuar shtetin

Lagja Kodra e Dëshmorëve dhe fshati Livoçi i Epërm do të ofrojnë stuhi ndryshimi me datën 6 tetor.

Ndryshim e jo stagnim, zhvillim e jo izolim. Kadri Veseli është sinonim i besës e punës e do të bëhet simbol i luftës kundër korrupsionit pas 6 tetorit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS