Dhjetëra qytetarë sot iu bashkuan AAK-së

Daut Haradinaj sot ka prezantuar dhjetëra anëtarë të rinj, të cilët i janë bashkangjitur AAK-së.

Ai ka thënë se karvani i mbështetjes për Kosovës shtet 100% po gjen besim në të gjitha anët e Kosovës.
“Karvani i mbështetjes për Kosovën shtet 100% po gjenë besim në të gjitha anët e Kosovës. Sot i prita në takim Blerimin dhe disa nga 250 punëtorët e tij që kishin vendos të jenë pjesë e rrugëtimit tonë të përbashkët me 6 tetor. Njerëz të ndershëm dhe punëtorë që dora e shtetit do t’i trajton me kujdes në të ardhmen”, ka shkruar Haradinaj.

Haradinaj 6 tetorin e ka vlerësuar si ditë referendumi.
“Referendumi i popullit me 6 tetor për Kosovën 100%. Na priftë e mbara”, ka shkruar ai.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS