Zgjedhjet Lokale 2021

Sokol Haliti qytetarëve vitias: Faleminderit, faleminderit, faleminderit!

| 11:03, 15 Nëntor, 2021

Sokol Haliti fiton zgjedhjet në Viti

| 22:11, 14 Nëntor, 2021

Alban Hyseni e fiton Gjilanin

| 22:07, 14 Nëntor, 2021

Edhe Lutfi Haziri e pranon humbjen

| 22:03, 14 Nëntor, 2021

Qëndron Kastrati pranon humbjen

| 20:09, 14 Nëntor, 2021

Shtabi i LDK-së falënderon gjilanasit që po tregojnë kulturë të lartë qytetarie e demokratike, apelon për dalje masive në zgjedhje

| 13:24, 14 Nëntor, 2021

Voton Lutfi Haziri: Në këtë ditë të bardhë, ftoj qytetarët që në mënyrë solemne të votojnë për ta përmbyllur procesin zgjedhor

| 11:04, 14 Nëntor, 2021

Alban Hyseni: Dil voto, vota është e drejta jote, është fuqia jote

| 10:59, 14 Nëntor, 2021

LDK apelon gjilanasit: Votoni në mënyrë masive për t’i kontribuar të ardhmes dhe zhvillimit të Gjilanit

| 07:48, 14 Nëntor, 2021

Mesazhi i Sokol Halitit: Bashkë do t’i japim vulën demokracisë̈ dhe zgjedhjeve të lira e të ndershme

| 06:59, 14 Nëntor, 2021

Për 6 muaj, qeveria Kurti nuk emëroi në pozita të larta asnjë gjilanas

| 22:16, 12 Nëntor, 2021

Lutfi Haziri: Kjo Kryengritje politike është treguesi më i mirë se Gjilani do të jetë gjithmonë qytet i gjilanasve

| 20:44, 12 Nëntor, 2021

Llashtica e mobilizuar për ta votuar numrin 144

| 15:55, 12 Nëntor, 2021

Cërnica ka vendosur për numrin 144

| 15:50, 12 Nëntor, 2021

Arbëria e mobilizuar për fitoren e madhe

| 13:59, 12 Nëntor, 2021