Qëndron Kastrati pranon humbjen

Kamenicë – Pas mbledhjes së shumicës së votave nga komisionerët tanë, Vetëvendosje del se ka fituar shumicën e këtyre votave! I uroj kundër kandidatit fitoren dhe i dëshiroj suksese ka shkruar Kastrati.

Është mëse e qartë që reforma në arsim e ka ndikuar disponimin e pesë fshatrave në këtyre zgjedhjeve, e cila ka ndikuar dukshëm në rezultat.
Të gjithë ata që na kanë mbështetur, të gjithë ata që na kanë votuar, përulësisht ju faleminderit!
Angazhimi im politik do të jetë i inspiruar dhe motivuar nga përvoja ime në Kamenicë! Ky vend do të mbetet shumë special për mua!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS