Arma kryesore e PDK-së është rinia

Rinia është rreshtuar fuqishëm përkrah zhvillimit dhe progresit e jo përkrah atyre që në vend të ideve përparimtare – u japin atyre molotovë e gurë për t’i sulmuar institucionet!

Takimi i nënshtabeve të Rinisë.

Rinia është rreshtuar fuqishëm përkrah zhvillimit dhe progresit e jo përkrah atyre që në vend të ideve përparimtare – u japin atyre molotovë e gurë për t’i sulmuar institucionet!

Të rinjtë me PDK-në e PDK me të rinjtë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS