Arben Bislimi merr përkrahje të jashtëzakonshme

Gjilan – Veprimtaria e tij profesionale është garancë për Gjilanin dhe Kosovën.

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së z. Arben Bislimi e ka mbajtur tubimin elektoral me përkrahësit e tij.

Qytetarët e Gjilanit e njohin punën e tij shembullore. Qytetarët e vlerësojnë maksimalisht profesionalizmin, korrektësinë dhe humanizmin e tij në sferën e shëndetësisë.

Vizioni i Kryeministrit Kadri Veseli do të implementohet me njerëz kredibil siç është dr. Arben Bislimi.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS