Aderime të shumta në NISMA në Gjilan

Gjilan – Nisma Socialdemokrate dhe kryetari i saj Sevdail Robelli kandidat për deputet nuk po i ndalin aktivitetet e përditshme për asnjë çast. Megjithëse në fushatë dhe në takime të ndryshme me qytetarë, aderimet nuk kanë të ndalur dhe interesimi për Nismën Socialdemokrate po rritet vazhdimisht.

Sot 7 të rinj, profesionistë të fushave të ndryshme iu bashkuan projektit të Nismës Socialdemokrate.

#Bashkëpërshtetin

Voto 122 Fatmir Limaj

nr.1 Sevdail Robelli.

nr.35 Valdete Dushica Bajrami

nr.12 Milaim Kosumi nr.109

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS