AAK-PSD: Me Haradinajn kryeministër, do të ruhet dinjiteti i personelit shëndetësor

Koalicioni AAK-PSD, merr përkrahje të fuqishme nga të gjitha moshat dhe profesionet. Mantelbardhet besojnë në konceptin 100% shtet, dhe në liderin e pa kontestueshëm, Ramush Haradinaj. Kështu vlerësuan sot gratë mjeke në një takim mobilizues që kishin me kandidaten për deputete nga koalicioni AAK-PSD, Besa Baftiu.

Qeveria Haradinaj, është e para që ka dëshmua se është e interesuar me u ballafaqua me temat e shëndetësisë, si krijimi i kushteve për punë, ngritja e pagave, trajtim i dinjitetshëm i personelit shëndetësor etj.

Andaj, shëndetësia në Kosovë arrinë të bëhet e krahasueshme me vendet tjera vetëm me Haradinajn kryeministër. Kandidatët për deputetë nga Gjilani, janë garancë për zhvillimin dhe modernizimin e Gjilanit në çdo pikëpamje. Zyra për Informim e Shtabit Zgjedhor AAK-PSD.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS