Sokol Haliti vizitoi punëtorët e sektorit publik të komunës së Vitisë

Viti – Për të parë nga afër punën dhe shërbimet që po kryhen ndaj qytetarëve nga shërbyesit civil, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot shërbyesit civil të sektorit publik, që nga Agjencia (Qendra) e Regjistrimit Civil, ofiçarisë, gjeodezisë dhe kadastrit.

Haliti, i ka përgëzuar shërbyesit civil për punën e mirë që janë duke e bërë, me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më të mira për qytetarët, e në veçanti në këtë periudhe, ku komuna e Vitisë ka fluks të madh të mërgimtarëve, dhe i ka inkurajuar ata, që ta shtojnë vëllimin e punës, të ju gjinden sa më afër qytetarëve të cilët ju ofrohen sporteleve të këtyre sektorëve, për pajisje me dokumente të ndryshme.

“Gjatë kësaj periudhe, bashkërisht do t`i kushtojmë kujdes të veçantë shërbimeve për qytetarët, në veçanti bashkatdhetarëve, nëpërmjet komunikimit korrekt dhe transparent lidhur me përshpejtimin e procedurave administrative dhe shtimin e kapaciteteve për kryerjen e shërbimeve administrative të qytetarëve të komunës së Vitisë, andaj ju inkurajoj që të bëni punë sa më efektive”, u shpreh Haliti.

Në anën tjetër shërbyesit civil kanë bërë me dije se e vetmja pengesë në kryerjen e punëve me efikasitet, është ndërprerja e energjisë elektrike nga kompania KEDS, të cilët me ndërprerje të shpeshta të energjisë elektrike, janë duke e penguar punën e tyre./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS