Eko Higjiena

Sokol Haliti vazhdon të takojë qytetarët vitias, u flet për projekte dhe shumë zhvillime tjera

/ 1 minutë lexim

Viti – Sokol Haliti gjithmonë respekton qytetarin dhe ata që e kanë mbështetur për të qeverisur me qytetin e Vitisë. “Po i takojë vazhdimisht në grupe të vogla qytetarët dhe i marr mendimet, sugjerimet, propozimet dhe pse jo edhe vërejtjet e tyre nëse ata kanë” u shpreh Haliti.

“Kafja e mbrëmjes me miq dhe qytetarë të Vitisë”, kështu ka shkruar Sokol Haliti në profilin e tij, duke treguar se edhe kjo javë përfundon afër qytetarit dhe atyre që kanë nevojë të dijnë më shumë për të arriturat e Vitisë..

UBT

“Po i takojë vazhdimisht në grupe të vogla qytetarët dhe i marr mendimet, sugjerimet, propozimet dhe pse jo edhe vërejtjet e tyre nëse ata kanë” u shpreh Haliti.

Haliti tha se kryesisht qytetarët kanë dëshirë të informohen për projekte madhore dhe shprehin dëshirën që rrugëtimi ynë të ketë sukses.
”Ata i gëzohen projekteve të Vitisë, i gëzohen edhe të arriturave tona dhe kjo për mua është edhe më shumë motiv e kurajo, për të vazhduar me punët tona pozitive” tha Haliti./rajonipress/