Eko Higjiena

Sokol Haliti takohet me bizneset e diasporës nga Stublla e Vitisë

/ 1 minutë lexim

Shumë i lumtur dhe krenar që sot isha prezent në takimin e organizuar nga bizneset e diasporës sonë nga Stublla e Epërme e Komunës së Vitisë i cili u mbajt në qytetin e Wil-it të Zvicrës ka shkruar Sokol Haliti.

Uji Dea

Takimi i këtyre bizneseve kishte për qëllim realizimin e një projekti të përbashkët i cili do të realizohet në Kosovë, konkretisht brenda territorit të Komunës tonë.
I inkurajova dhe i sigurova se gjithmonë do ta kanë përkrahjen time dhe të institucioneve komunale.
S.H