Sokol Haliti sërish në teren, përcjell ecurinë e punimeve

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka përcjellur për së afërmi punimet që janë duke u zhvilluar në rrugën “Kongresi i Manastirit” në Viti dhe në fshatin Gërmovë te fusha sportive.

Përndryshe nëpër shumë lokalitete të komunës së Vitisë, janë duke u kryer punime të ndryshme në shtrimin e rrugëve, trotuareve e shumë punime të tjera, gjithnjë në të mirë të qytetarëve të kësaj komune pa dallime./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS