Sokol Haliti nuk ndalet, takon qytetarë, aktivist, të rinj

Viti – Në këto kohë të rënda ekonomike e sociale rinia jonë duhet të përkrahet në të gjitha format. Qytetarët janë të kujdesshëm dhe kërkojnë projekte për të cilat ata kanë nevojë më së shumti është shprehur Sokol Haliti.

Sokol Haliti vazhdon të tregohet lider popullor dhe nisur nga ky parim pothuajse çdo ditë ai takon qytetar, aktivist, të rinj e të reja, duke dëgjuar me kujdes nevojat dhe kërkesat e tyre.

“Në këto kohë të rënda ekonomike e sociale rinia jonë duhet të përkrahet në të gjitha format. Qytetarët janë të kujdesshëm dhe kërkojnë projekte për të cilat ata kanë nevojë më së shumti. Ne kemi një rini të shkëlqyeshme dhe duhet të qëndrojmë pranë tyre” është shprehur Sokol Haliti.

Haliti thotë se do të vazhdojë të taktojë të gjitha kategoritë e qytetarëve dhe do të qëndrojë afër tyre me mundësitë e para për të ndihmuar e përkrahur me projekte konkrete./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS