Rashiti: Kur vendi ynë kishte Kryeministër Hashim Thaçin

Gjilan – Kur investojmë në edukim e dimë se investojmë në të ardhmen e sigurt të vendit dhe të qytetarëve tanë …përpos rritjes së pagave që ka ndodhur në vitin e kaluar (2009), gjatë këtij mandati do të ketë minimum edhe një ngritje pagash për të gjithë të punësuarit në arsim në Kosovë ka shkruar Riad Rashiti kryetar i degës së PDK-së në Gjilan.

…Filloi viti i shkollor me objektet të reja
…Qeveria e Republikës së Kosovës ka shpërndarë gratis librat për të gjitha nxënësit prej klasës së parë deri në klasën e nëntë. Një gjë e tillë do të vazhdojë edhe në të ardhmen.
Nga: Hashim Thaçi
E tani? ….ERLLI DITA…
A thua sa % e mësimdhënësve e kërkojnë tash Hashim Thaçin në krye të shtetit?

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS