Nevojat për investime në Arsim vazhdojnë të jenë të mëdha

Gjilan – Në dëgjimin publik me drejtorët e shkollave të Gjilanit, u diskutua për shumë tema problematike dhe mundësinë e planifikimit buxhetor për vitin 2023, për të investuar në disa projekte që ndikojnë në përmirësimin e kushteve elementare, në projekte zhvillimore dhe të infrastrukturës, që ka ende shumë nevojë të investohen në sektorin e Arsimit ka thënë Riad Rashiti.

Shumë shkolla të Gjilanit ende përballen me problemin e ujit të pijshëm, kanalizime, ventilime, nevojën për renovime, salla e fusha sportive si dhe infrastrukturën përcjellëse ka shkruar Rashiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS