Në Viti realizohet fushatë vetëdijësuese kundër fishekzjarrëve

Viti – Komuna e Vitisë, Ekipi Veprues për Siguri në Bashkësi(EVSB), dhe Policia e Kosovës (PK), sot zhvilluan një aktivitet (fushatë) të përbashkët kundër fishekzjarrëve.

Posterët vetëdijësues u shpërndanë nëpër të gjitha shkollat e Komunës së Vitisë.
EVSB, falënderon Komunën e Vitisë, dhe Policinë e Kosovës, për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm me EVSB-në, në realizimin e shumë projekteve t’jera të përbashkëta.

Përkrahja dhe mbështetja e Institucioneve Komunale të Vitisë, veçmas e Kryetarit Haliti, dhënë EVSB-së, nuk ka munguar asnjëherë thuhet në njoftimin e Koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS