Lenjani kërkon nga Liburn Aliu që disa hapësira të brezit kufitar të shpallen Park Nacional

Kamenicë – Në një letër dhe kërkesë zyrtare drejtuar Liburn Aliut dhe Komunës së Kamenicës, Selver Lenjani ka kërkuar nga institucionet relevante që disa hapësira që ndodhen në këtë pjesë të shpallen Park Nacional.

Letra e Selver Lenjanit:

I nderuari Ministër Aliu me anë të kësaj kërkese kërkojmë nga ju që ta ndihmoni brezin kufitar Karaçevë e Poshtme, me shpalljen e këtyre hapësirave të fshatit Karaçevë park Nacional në komunën e Kamenicës.

Këto vende quhenme emri Trojet me stadiumin e futbollit Kaolini, me kodrën e fushës së madhe, me fushën e vogël, edhe vosen, komplet e pjesë tjera të komunës çka ashtë pjesë e komunës i kemi bërë kërkesë edhe komunës të na ndihmoj në shpalljen e kësaj pjese park nacional.

Është interes shumë i madh sepse Karaçeva e meriton ketë përkrahje institucionale sikurse edhe vet brezi kufitar e meriton të jetë në qendër të vëmendjes institucionale ka shkruar Selver Lenjani përfaqësues i fshatit Karaqevë e Poshtme./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS