ekohigjiena

Komuna e Vitisë përkrah studentët me bursa

/ 1 minutë lexim

Viti – Me qëllim që të ju përkrahim në rrugën tuaj akademike, dje kemi hapur konkursin publik për bursat studentore për vitin akademik 2023/2024, me këtë rast kemi paraparë t`i ndajmë bursat studentore ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Uji Dea

Të nderuar studentë vitias
Me qëllim që të ju përkrahim në rrugën tuaj akademike, dje kemi hapur konkursin publik për bursat studentore për vitin akademik 2023/2024. Me këtë rast kemi paraparë ti ndajmë bursat studentore.
Ne edhe në të kaluarën kemi ndarë bursa studentore për studentët tanë, mandej sipas nevojës edhe i kemi rritur. Kjo u bë më qëllimin më të mirë që sadopak të ju mbështesim në studime.
Të nderuar studentë, ju jeni e tashmja dhe e ardhmja e këtij vendi prandaj mos u ndaleni duke kërkuar diturinë. Me këtë rast ju keni përkrahjen time dhe të qeverisjes sime dhe ju dëshirojmë suksese në rrugën tuaj akademike.