Komuna e Vitisë kryen dezinfektimin e objekteve shkollore

Viti – Para hapjes së shkollave dhe fillimit të procesit mësimorë, në të gjitha shkollat e komunës së Vitisë, ka filluar dezinfektimi i shkollave dhe çerdheve publike, pas një kohe të gjatë të pushimit verorë.

Komuna e Vitisë gjithashtu ka bërë me kohë të gjitha parapërgatitjet e nevojshme edhe në intervenimin e objekteve shkollore.

Institucionet komunale të Vitisë mbeten të përkushtuara që të ju krijojnë nxënësve dhe personelit mësimor kushte sa më të mira për zhvillimin e procesit mësimor./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS