Ja çfarë nevojitet për një gjumë të qetë

Si ta përgatisni përbërësin magjik me anë të cilit flini shpejt dhe qetë:

Pastrojeni një banane mesatare nga lëkura dhe priteni nga të dyja skajet.

Vendoseni në ujë (1 litër). Hiqeni bananen nga uji pas 10 minutash.

Filtrojeni ujin dhe mbajeni në një vend të freskët. Nëse dëshironi mund t’i shtoni kanellë dhe mjaltë.

Ka të njëjtin efekt me ilaçet e gjumit.

Magnezi që përmban banania relakson muskujt dhe për pasojë do të bëni gjumë të qetë pa probleme.

Ju këshillojmë ta praktikoni, nuk do të mbeteni të zhgënjyer.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS