Haliti viziton punimet të cilat po zhvillohen në terren

Viti – Sokol Haliti edhe pse ditë vikendi vizitoi punimet në rregullimin e kanalizimit, të cilat po zhvillohen afër shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”. Gjithashtu inspektoi edhe punimet në revitalizimin e rrugës së Shaqirve në fshatin Debelldeh!

Ai vizitoi shkollat në fshatrat Ramnishtë dhe Beguncë.
Në fshatin Beguncë ai përgëzoi punimet vullnetare të organizuara nga stafi i shkollës dhe banorët.

Gjithashtu inspektoi edhe punimet në revitalizimin e rrugës së Shaqirve në fshatin Debelldeh!

Haliti edhe pse ditë vikendi vizitoi edhe punimet në rregullimin e kanalizimit,të cilat po zhvillohen afër shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS