Haliti uron të gjithë besimtarët mysliman me rastin e festës së Kurban Bajramit

Viti – Në këtë festë të sakrificës, ju uroj të gjithë besimtarëve mysliman festën e Kurban Bajramit, me dëshirat më të mira për ju dhe familjet e juaja, duke ju uruar paqe, begati e mirëqenie të gjithëve.

Uroj që të jeni afër njëri-tjetrit, por edhe afër atyre familjeve që kanë nevojë, sepse kjo është një festë e cila në thelbin e vetë e ka sakrificën, përkushtimin dhe adhurimin por edhe dashurinë për njëri-tjetrin.

Zoti ju faltë mirësi , mbarësi dhe shëndet ju dhe familjeve tuaja.
Uroj nga zemra mbarësi, mirëqenie dhe dashuri!”
Sinqerisht
Sokol Haliti
Kryetar i komunës së Vitisë

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS