Haliti takon të gjitha grupmoshat në Drobesh e Buzovik, kujdes të veçantë i kushton rinisë

Viti – Në Drobesh të Vitisë Haliti ka takuar rininë e këtij fshati me të cilët ka folur për preokupimet e tyre, për problemet aktuale, kurse në Buzovik ka takuar banor të të gjitha moshave.

Haliti takimin me rininë në Drobesh e ka quajtur një takim të ngrohtë.
“Diskutuam për çështje të ndryshme që prekin të rinjtë dhe temat aktuale që e preokupojnë rininë tonë të mrekullueshme” ka shkruar Haliti.

Kurse në Buzovik ka takuar banor nga të gjitha moshat ndërsa ka folur për hallet e tyre dhe projektet vijuese për këtë fshat./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS