Haliti takon banorët e fshatit Debelldeh, flet për projektet e realizuara

Viti – Me ata bisedova për projektet e realizuara në këtë fshat, por edhe për projektet që do t’i realizojmë së bashku edhe gjatë këtij mandati qeverisës ka shkruar Sokol Haliti.

Kreu i Vitisë Sokol Haliti ka nisur turnin e takimeve me banorët e fshatrave dhe me grupe qytetarësh për të folur mbi projektet e realizuara në komunitetet e tyre.

Haliti kudo që ka marrë pjesë në këto takime ka falënderuar qytetarët për kontributin e tyre në realizimin e projekteve ku komuna e Vitisë është treguar përherë azhure dhe në shërbim të tyre.

“Me banorët e Debëlldehut bisedova për projektet e realizuara në këtë fshat, por edhe për projektet që do t’i realizojmë së bashku edhe gjatë këtij mandati qeverisës” ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS