RCCOLA

Haliti takohet me zv. ministrin e Tregtisë dhe Industrisë së Republikës Çeke

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti në vizitën e tij në Republikën e Çekisë është duke marrë pjesë në forumin ekonomik të vendeve të Ballkanit perëndimor për Smart Cities ( qytetet e mençura).

Në këtë takim ai u takua edhe me zv. ministrin e Tregtisë dhe industrisë të këtij vendi si dhe me kryesuesin e kësaj ngjare.

Mobi Casa

Me këtë rast Haliti, tha se ai dhe qeverisja komunale në Viti, janë të angazhuar që të bëjnë zgjidhje për problemet jetike të qytetarëve të kësaj komune, duke shtuar se do të shikoj të gjitha mundësitë që përvojat e fituara gjatë kësaj vizite të aplikoj në komunën e Vitisë në interes të qytetarëve të saj./rajonipress/