RCCOLA

Haliti: Rinia është simbol i rëndësishëm dhe është e ardhmja jonë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Sonte kam vazhduar ciklin e takimeve me rini sepse ata janë e ardhmja e jonë ka shkruar Sokol Haliti.

Mobi Casa

“Bashkëbisedova me një pjesë të rinisë të LDK-së të qytetit të Vitisë. Rinia është simbol i rëndësishëm dhe është e ardhmja jonë” ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/