UBT

Haliti përkrah gjuetarët e komunës së Vitisë

/ 1 minutë lexim

Viti – Kandidati për kryetar të komunës së Vitisë nga dega e LDK-së në Viti, Sokol Haliti në këtë takim shprehu përkrahjen e tij që në mënyrë ligjore të mbështes këmbëngulësinë e tyre që pyjet të mbrohen ligjërisht.

Ai mbështeti po ashtu kërkesën e tyre për meremetimin e objektit të tyre, sepse këtë nuk e kishte bërë pushteti aktual.

Hidromorava

Bashke me shoqatën e juaj tha Haliti do të provojmë që të themelojmë një park eksperimental të faunës. “Do të promovoj edhe ditët e gjuetisë për Komunën e Vitisë. Prandaj për të gjitha këto kërkoj mbështetjen tuaj në këto zgjedhje, që të dilni në votime që me votën tuaj më 3 nëntor të votoni LDK- në, në numrin 78 dhe natyrisht kandidatin për kryetar” thuhet në njoftimin e degës së LDK-së në Viti./rajonipress/