Haliti për mësuesit: Ju jeni të paharrueshëm dhe e meritoni nderin dhe respektin tonë

Viti – Sonte, me rastin e 7 marsit, urova dhe falënderova të gjithë mësimdhënësit e Komunës së Vitisë. Në këtë ditë, uroj të gjithë mësuesit në Komunën e Vitisë dhe i falënderoj për angazhimin dhe sakrificën e tyre në edukimin dhe formimin e brezave të rinj ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Më 7 Mars, ne duhet të nderojmë dhe të respektojmë punën dhe kontributin e mësuesve në Kosovë.
Këta janë njerëzit që ndryshojnë jetët tona dhe përgatitin gjeneratat e ardhshme për të bërë ndryshime pozitive në shoqërinë tonë.

Le të kujtojmë gjithmonë se mësuesit janë një thesar i çmuar dhe duhet të vlerësohen dhe nderohen për punën e tyre të paçmuar.

Në këtë ditë, uroj të gjithë mësuesit në Komunën e Vitisë dhe i falënderoj për angazhimin dhe sakrificën e tyre në edukimin dhe formimin e brezave të rinjë.
Ju jeni të paharrueshëm dhe e meritoni nderin dhe respektin tonë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS