Haliti nxit të rinjtë vitias të marrin pjesë në zhvillimin e lokalitetit të tyre

Viti – Pata një takim të ngrohtë me rininë e fshatit Ramnishte ku edhe diskutuam për çështje të ndryshme që prekin të rinjtë, siç janë shkollimi, punësimi, aktivitetet kulturore dhe sportive ka shkruar Sokol Haliti.

“Biseduam për ngritjen e ndërgjegjësimit të të rinjve dhe në nxitjen e tyre për të marrë pjesë në zhvillimin e lokalitetit të tyre” ka thënë Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS