Haliti: Ka shumë potencial për të nxitur kreativitetin dhe interesin e rinisë sonë të mrekullueshme

Viti – Në takimin me rininë e shkëlqyeshme të Kabashit ishte e rëndësishme të kuptoja nevojat e tyre, të përshtatja aktivitetet me ta ka thënë Sokol Haliti.

“Sonte u takova me rininë e shkëlqyeshme të Kabashit. Ishte e rëndësishme të kuptoja nevojat e tyre, të përshtatja aktivitetet me ta. Tema e projekteve për rini është një temë e rëndësishme dhe ka shumë potencial për të nxitur kreativitetin dhe interesin e rinisë sonë të mrekullueshme” ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS