Haliti inkurajon rinin vitiase që të kyçet në të gjitha sferat e jetës

Viti – Takimet me rini sonte i vazhdova me rininë e fshatrave Sllatinë e Epërme, Sllatinë e Ultë dhe Sadovinë e Jerlive ka shkruar Sokol Haliti.

Diskutova për temat që janë në interes për rini dhe i inkurajova ata për kyçjen e tyre më të madhe në të gjitha sferat e jetës shoqërore dhe politike në komunën tonë.

Gjithashtu sonte takova edhe kryesitë e nëndegëve të LDK-së të Sllatinës së Epërme dhe Sllatinës së Ultë.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS