Vali Ranch

Françeska Murati, “Miss Londra 2023”

/ 2 minuta lexim

Në Shqipëri nuk më pranuan në konkurs, kjo më uli vetëbesimin.

Raportohet se 27-vjeçarja shqiptare, Françeska Murati, ka rrëmbyer 5 nga 8 çmimet e akorduara për vajzat pjesëmarrëse në Miss London 2023, transmeton albinfo.ch.

Vlen të theksohet se ajo punon në shërbime financiare, në intervistë për Vila24 me moderator Anila Çelën ka treguar se ka pasur shumë vështirësi gjatë jetës si emigrante dhe ka rrezikuar të deportohet disa herë me familjen, por ia ka dalë mbanë.

ArKatana

Françeska deklaroi se dikur ka konkurruar në Miss Shqipëria, por nuk është pranuar.

“Kam tentuar të jem pjesë e Miss Shqipëria, por nuk më pranuan, arsyet e tyre, ndoshta nuk isha e përshtatshme. Kjo më uli vetëbesimim, dhe në atë kohë po mendoja që mami që më thoshte gjithmonë se je shumë e bukur, ndoshta po më gënjente.

Hoqa dorë nga ideja e misit për një kohë të gjatë, për 7 vjet thuajse. Por pasi u bëra mami, pas 6 muajve që solla në jetë djalin, mendova të konkurroj te Miss London dhe, pse jo, të bëja krenar atë”, tha Françeska.