Vali Ranch

Erdogan s’bëri fushatë

/ 1 minutë lexim

Kryetari i Partisë Demokratike Turke të Kosovës, Mahir Jagxhillar, e ka vlerësuar historike takimin në mes të tre kryeministrave Thaçi – Erdogan – Rama.

Ai nuk ka dashur të lëshohet në disa vlerësime se vizita e kryeministrit Erdogan ka pasur karakter të fushatës zgjedhore në favor të PDK-së, por ka t hënë se kryeministri turk nuk ka mbajtur fjalim elektoral në Prizren, shkruan Epoka e re.

Fidanishtja

“I gjithë fjalimi i Erdoganit ka pasur të bëjë me miqësinë në mes të Kosovës, Shqipërisë dhe Turqisë”, ka deklaruar Jagxhillar, duke shtuar se vizita e kryeministrit Erdogan ka qenë e planifikuar më herët. /Epoka e Re/