Arifi: Janë lëshuar 39 leje ndërtimore, të gjitha sipas kornizës ligjore në fuqi

Gjilan – Jemi duke dhanë leje ndërtimore, permanent, që nga 1 marsi, derisa është bërë konstituimi i Sektorit të Urbanizmit, sepse e kam gjetur veç me një zyrtar edhe atë inkompetent profesionalisht, inxhinier i makinerisë thotë Ali Arifi drejtor i Urbanizmit në Gjilan.

Sipas Ali Arifit deri më 15 gusht janë lëshuar 39 Leje Ndërtimi, dhe përafërsisht 30 legalizime të objekteve pa leje ndërtimi. “Në total numri i lëndëve të trajtuara është shumë ma i madh se në të njëjtën periudhë të vitit paraprak. Problem na kanë shkaktuar ato kërkesa për Leje Ndërtimi me kushte të miratuara në kundërshtim me dokumentet e planifikimit që janë në fuqi derisa i kemi bindë aplikuesit me i harmonizue me ligjet në fuqi, për me mund me ju lëshue leje në kuadër të kornizave ligjore” tha Arifi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS