RCCOLA

Aliu priti përfaqësues të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, u bisedua rreth fillimit të punimeve të objektit të ri të Gjykatës

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Viti – Zv.kryetari i komunës së Vitisë, Hasan Aliu, ka pritur sot në takim një delegacion nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, me të cilët kanë bashkëbiseduar për fillimin e punimeve për ndërtimin e objektit të Gjykatës në Viti.

Fundamenti

Në këtë takim u bë me dije se pas kompletimit të gjitha procedurave për ndërtim të këtij objekti, pritet që ndërtimi i objektit të ri të filloj brenda këtij muaji dhe atë në vendin ku deri me tani po qëndrojnë zjarrfikësit vitias./rajonipress/