A l b a n a

Gjinjët i kam grurë të bardhë, buzët i kam të kuqe si qershi,
jemi në tokën e dashurisë, në një kopësht plotë me lule.

Më quaj (tënden ) i dashur

të quaj ( timen ) o shpirt

për ty kam ardhur sot këtu

të jem sonte vetëm me ty

Në këtë jetë të përkoshme

më puth dhe më përqafo

gjinjët i kam grurë të bardhë

buzët i kam të kuqe si qershi

Të jetojmë këtë çast tonin

jemi me jetë të përkohshme

dashurisë si shpëton njeri

puthëm, jam shumë e bukur!..

Rrustem Geci

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS