Zvicra sjell edhe një donacion në Gjilan

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim saktësisht shërbimi i zjarrefikjes dhe Shpëtimit ka pranuar një donacion shumë të rëndësishëm si nga vlera e sajë ashtu dhe për nga rëndësia e kjo është një pompë thithëse për ujë, ku kapaciteti thithës është 1400 litra në minutë e cila e rritë performancen e Shërbimit të zjarrfikës dhe Shpëtimit për raste të tilla emergjente tha Blerton Ajeti drejtor.

Shteti zviceran është njëri nga donatorët më të fuqishëm në rajonin e Gjilanit. Donacioni i fundit që ky shtet ka ofruar për gjilanasit është një pompë thithëse për ujë.

Blerton Ajeti drejtor për mbrojtje dhe shpëtim tha se kjo pompë thithëse për ujë, ku kapaciteti thithës është 1400 litra në minutë e rritë performancen e Shërbimit të zjarrefikjes dhe Shpëtimit për raste të tilla emergjente

Mobi Casa

“Ne e falënderojmë në mënyrë të veçantë shtetin zviceran kantonin e Geneves dhe bashkatdhetarin tonë Nazim Bekteshi i cili me një përkushtim të madh ka ndihmuar në vazhdimësi shërbimin tonë” .

Ndryshe sipas Ajetit ky është donacioni i katërt i cili realizohet për Komunën e Gjilanit (një teknik Kamion, Shkallët emergjente, rroba dhe pajisje tjera për zjarrfikësit dhe kjo e fundit pompa thithëse për ujë). Të gjitha këto donacione ndikojnë direkë në operim dhe i dedikohen qytetarëve të Komunës së Gjilanit që emergjencat e mundshme të menaxhohen shpejtë saktë dhe mirë tha Ajeti./rajonipress/