UBT

Zvicra ndihmon zjarrfikësit gjilanas

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Blerton Ajeti drejtor për mbrojtje dhe shpëtim ka thënë se komuna Collex-Bossy nga Zvicra pritet ta ndihmojë shërbimin e zjarrfikësve me pajisje teknike.

Blerton Ajeti, drejtor për Mbrojtje dhe Shpëtim, ka thënë se qyteti i Zvicrës, Collex-Bossy pritet ta ndihmojë përsëri me pajisje shërbimin e zjarrfikësve të Gjilanit.

Eco Higjiena

Ajeti tha se këto pajisej janë shkallë që arrijnë deri në katet e gjashta të ndërtesave, të cilat janë mëse të domosdoshme, por që duhet transportin e sjelljes së tyre ta kryej Komuna e Gjilanit.

Ajeti ka folur edhe për problemin e përsëritur në lumin “Baja”, nga mundësia e vërshimeve të shtëpive në këtë pjesë, për shkak të ndërtimeve mbi këtë lum./rajonipress/