Fundamenti

“Zuka Kompani” dhe gëzimi i qytetarëve të fshatit Sllatinë e Epërme-Ramjan për punë cilësore në asfaltimin e rrugës

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Kompanitë serioze, me ndërtimet e tyre cilësore, bëjnë, për një kohë të gjatë, heqjen e pengesave të qytetarëve në lëvizjen e lirë për jetë më të lehtë në punët e tyre. Investime me vend të komunës së Vitisë në asfaltimin e rrugës Sllatinë e Epërme-Ramjan me ndërmarrjen serioze “Zuka Kompani” pronar i së cilës është Muhadin Zuka nga Gjilani, ndërsa mbikëqyrës i projektit, arkitekti Liridon Jonuzi.

Hidromorava

Urojmë që ndërmarrja “Zuka Kompani” të shërbejë si model edhe për ndërmarrjet e tjera se si duhet punohen, asfaltohen rrugët në mënyrë profesionale me paratë e qytetarëve, dhe pa as një vërejtje, me cilësi të lartë, suksese edhe në punët tjera cilësore./samiarifi/rajonipress/